مسئولیت اجتماعی

امروزه شرکت‌های کوچک و بزرگ در تکاپو هستند که خود را به جنبش جهانی «مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها» ملحق کنند. در این جنبش، شرکت‌ها تلاش می‌کنند که خود را نه یک جزیره‌ای مجزا از جهان، بلکه بعنوان یک «تن واحد» بیینند و می‌دانند که در این صورت است که می‌توانند برای آینده حرفی برای گفتن داشته باشند تا مشتریان و مردم بیشتری را به سمت خود جلب کنند. با این رویکرد، تلاش شرکت‌ها جهت پیوستن به این جنبش و حرکت جهانی، نه یک کار فانتزی، که اقدامی واجب و استراتژیک محسوب می‌شود.

در همین راستا، شرکت سازورسازه آذرستان با دارا بودن سابقه درخشان به دلیل آنکه در نقاط مختلف کشور، پروژه‌های مختلفی را اجرا نموده است، ارتباط تنگاتنگی را با قومیت‌های مختلف کشورمان در جنوب و شمال ایران زمین داشته است. در عین حال این باور قلبی در مدیران ارشد شرکت وجود دارد که اجرای فعالیت‌های تحت عنوان «مسئولیت اجتماعی» گریزناپذیر بوده و شرکت سازور سازه آذرستان علاوه بر احداث پروژه‌های صنعتی- خدماتی، در حفظ محیط زیست- کمک به هموطنان نیازمند- ارتقاء سطح علمی دانش‌آموزان در مناطق محروم و نیز افزایش ارتباط مؤثر با اعضای خانواده پرسنل شرکت که در شهرهای مختلف کشور در حال فعالیت می‌باشند را سرلوحه فعالیت‌های خود در حوزه «مسئولیت اجتماعی» می‌داند.

از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به امور زیر اشاره نمود:

۱-  کمک به هموطنان زلزله زده در استان‌های آذربایجان شرقی و اردبیل

۲-  راه اندازی دوره‌های آموزشی برای مربیان و دانش‌آموزان در استان‌های شرقی کشور

۳-  برگزاری مسابقات علمی و هنری برای خانواده پرسنل شرکت در همه کارگاه‌های سطح کشور

۴-  کمک‌های شایان فنی و اقتصادی به انجمن محک

۵-  مشارکت در افزایش سطح علمی دانشجویان و متخصصین جوان کشور

کتابخانه سازور سازه آذرستان

در پاییز سال ۱۳۹۴ کتابخانه‌ی کودک و نوجوان و خانواده‌‌ کتابخانه‌ی سازورسازه آذرستان با نزدیک به ۳۰۰۰ جلد کتاب در چارچوب برنامه‌ی «با من بخوان» راه‌اندازی شد. این کتابخانه با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی در محل کارخانه این شرکت در شمس آباد تاسیس گردید و در حال حاضر با ۳۳۹۶ کتاب کودک و نوجوان، ۷۴۹ کتاب بزرگسال و ۳۱۰ خانوار در محل کارخانه سازور مشغول به فعالیت می‌باشد. کلیه پرسنل شرکت و خانواده‌هایشان به این کتابخانه دسترسی داشته و می‌توانند از دیگر خدمات آن در حوزه‌های آموزش داستان نویسی برای کودک و نوجوان، آموزش زبان انگلیسی برای کودک و نوجوان و آموزش آواورزی به مادران برای تقویت هوش شنیداری کودکان خردسال بهره ببرند.

تاسیس کتابخانه صدرالواعظین خوانسار

کتابخانه کودک و نوجوان صدرالواعظین خوانسار در سال ۱۳۹۷ توسط سرکار خانم پروین امینی، مدیر امور فرهنگی گروه توسعه کسب و کار آذرستان، تأسیس گردید. این کتابخانه با هدف ترویج کتابخوانی تاسیس شد و در زمان کوتاهی توانست به جایگاه نمونه استان اصفهان و یکی از کتابخانه‌های برتر ایران دست یابد.

بیش از ۲۰ مرکز دبستان و پیش‌دبستانی در شهر خوانسار و روستاهای پیرامون خوانسار از کتاب‌های باکیفیت کتابخانه صدرالواعظین بهره می‌برند. در مهر ماه سال ۱۳۹۷ در پی مذاکره با آموزش و پرورشِ شهرستان خوانسار، ۲۳ نفر از آموزگاران پایه‌ی اول تا پنجم از ۱۱ دبستان در کارگاه بلندخوانی شرکت کردند. این آموزگاران با امانت گرفتن کتاب‌های باکیفیت از کتابخانه، در کلاس‌های خود  بلندخوانی را برگزار کردند و بدین ترتیب حدود ۸۰۰ کودک دیگر زیر پوشش این کتابخانه قرار گرفته‌اند.

با من بخوان

مشارکت در طرح کتابخوانی “با من بخوان”

از پاییز ۱۳۹۳ شرکت سازور سازه آذرستان بر آن شد تا با کمک موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، برنامه با من بخوان را برای خانواده کارگری این کارخانه به اجرا درآورد.
“با من بخوان”، برنامه‌ای جهت ترویج کتاب‌خوانی کودکان به ویژه کودکان محروم است. این برنامه زیر نظر مؤسسه پژوهش تاریخ ادبیات کودکان اجرا می‌گردد. هدف این طرح رساندن کتاب‌های سودمند و با کیفیت به دست کودکان، به ویژه کودکانی که از این چنین امکاناتی محروم بوده و دسترسی لازم به کتاب و برنامه‌های آموزشی را ندارند.
این مجموعه با شعار “همه کودکان حق دارند کتاب‌های باکیفیت بخوانند” مشغول به فعالیت می‌باشد. «با من بخوان» بر تقویت سواد پایه و سهیم شدن کتاب با کودکان و نوجوانان با روش بلندخوانی، گفت‌وگو و نمایش در پیوند با کتاب تمرکز دارد. بر این اساس تلاش این مجموعه بر انتخاب آگاهانه کتاب‌ها و علاوه بر آن برگزاری کارگاه‌هایی در زمینه بلندخوانی و… می‌باشد.

بنیاد کودک

شرکت عمران آذرستان حامی طلایی بنیاد کودک
بنیادکودک از سال ۱۳۷۳ در ایران و آمریکا فعالیت خود را آغاز کرده‌‌است. این مؤسسه در ایران با نام “مؤسسه خیریه بنیاد‌ کودک” و در آمریکا با نام “Child Foundation” به ثبت رسیده‌ است. درسال ۱۳۷۸ بنیاد کودک در ایران ثبت‌ رسمی شد و از ثبت شرکت‌ها در شیراز مجوزی به شماره ۳۹۸ دریافت کرد. سپس دفتر مرکزی بنیاد کودک از شیراز به تهران منتقل ‌شد و پس از انتقال رسمی اسناد، مجدداً از ثبت شرکت‌ها در سال ۱۳۸۸ مجوزی به شماره ۲۵۵۴۰ دریافت‌ کرد.
این مؤسسه، یک مؤسسه خیریه مردم‌نهاد، غیردولتی، غیرسیاسی، غیرانتفاعی، فرامذهبی و فرامرزی است که رویکردی کاملاً انسان‌دوستانه دارد. هدف این مؤسسه دستیابی به این آرمان است که “هیچ دانش‌آموز با استعدادی به دلیل مشکلات اقتصادی از تحصیل و تلاش باز نماند”.
بنیادکودک از آغازِ فعالیت تاکنون توانسته‌ است بیش از بیست‌ و‌ یک هزار دانش‌آموز و به تبع آن خانواده‌های آنها را تحت حمایت قرار دهد و امروز نیز بیش از ۸۰۰۰ دانش‌آموز بااستعداد را در سراسر ایران بورسیه کرده‌ است که بیش از هزاران دانش‌آموزان توانسته‌اند به دانشگاه‌های کشور وارد شوند.